Prémium Kékfrankos BIO 2020
Prémium Kékfrankos BIO 2020
A kiváló adottságokkal rendelkező Spern Steiner
dűlőből származó alapanyag biztosította a bor
mély rubin vörös színét és koncentrált illatát,
melyben főleg fekete húsú gyümölcsök, nemes
tölgyaromák, hordófűszerek, dohány, valamint
keserűcsokoládé és rumos meggy uralkodik.
Ízében testes és sok rétegű, sűrű szövésű és
szinte krémes textúrájú bor. Kivételesen gazdag
és összetett aromatika jellemezi ezt a Kékfrankost, ami a szőlő eredeti arcát mutatja be a lehető legtermészetesebb módon. Szüret · 2020. szeptember 30.
Borkészítés · Kézi szüret, kézi fürtválogatás, nyitott kádas erjesztés, érlelés
500 literes zempléni tölgyfahordóban
12 hónapig.
Palackozás · 2022. február 24.