Bor Klub válogatások - Winehub

WINE FOR YOU %

Ha nem bírsz betelni a boros és buborékos élményekkel, akkor itt a helyed! A WINE FOR YOU % csomagokat úgy állítottuk össze, hogy izgalmas, új boros kalandokban legyen részed, miközben új pincészeteket és új tételeit fedezhetsz fel – nem utolsó sorban ajándékként is tökéletes választás lehet! Nézd folyamatosan frissülő WINE FOR YOU % ajánlatainkat és engedd, hogy elkalauzoljunk az újdonságok világába.

5+1 Haraszthy LOVE Irsai ajánlat

A szerelem összeköt. Összeköti az embereket és összeköti a természetet. Összeköt minket is, hiszen imádjuk ezt az élénk, friss, üde, ropogós Irsait, melyet az etyeki LOVE-szobor mellett található ültetvényeiről szüretelt a Haraszthy Pincészet. 10-12°C-on a legszerethetőbb: ekkorra jönnek elő a primőr aromák, enyhe muskotályos jelleggel, zöldalmával és leheletnyi bodzás-citrusos világgal karöltve. A LOVE Irsai összeköti a szőlőt, minket és Titeket. A szerelem mindent összeköt.

alap ár

10 230 Ft

akciós ár

8 525 Ft

5+1 Haraszthy LOVE rosé ajánlat

A szerelem összeköt. Összeköti az embereket és összeköti a természetet. Összeköt minket is, hiszen imádjuk ezt az élénk, friss, üde, ropogós rosét, melyet az etyeki LOVE-szobor mellett található ültetvényeiről szüretelt a Haraszthy Pincészet. 10-12°C-on a legszerethetőbb: ekkorra jönnek elő az imádott szamócás, piros gyümölcsös aromák, melyet a friss savak kereteznek kortyában. A LOVE Rosé összeköti a szőlőt, minket és Titeket. A szerelem mindent összeköt.

alap ár

10 230 Ft

akciós ár

8 525 Ft

5+1 Haraszthy LOVE cuvée ajánlat

A szerelem összeköt. Összeköti az embereket és összeköti a természetet. Összeköt minket is, hiszen imádjuk ezt az élénk, friss, intenzív, gyümölcsös fehér cuvéet, melyet az etyeki LOVE-szobor mellett található ültetvényeiről szüretelt a Haraszthy Pincészet. 10-12°C-on a legszerethetőbb: ekkor a legélénkebbek a gyümölcsös aromák, enyhe parfümös jelleggel, citrusokkal és leheletnyi virágos világgal karöltve. A LOVE Cuvée összeköti a szőlőt, minket és Titeket. A szerelem mindent összeköt.

alap ár

10 230 Ft

akciós ár

8 525 Ft

Ínyenc 6-os csomag a brut pezsgőt kedvelőknek

Tavaszi ajánlatunk egy ínyenc 6-os csomag a brut pezsgőt kedvelőknek - 2 Pitars DOC Brut (2 x 3.185-) - 2 Anna Spinato DOC Brut BIO (2 x 4.990-) - 1 Anna Spinato Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG Brut (4.990-) - 1 Pitars Red Prosecco DOC brut (6.555-)

alap ár

27 895 Ft

akciós ár

23 710 Ft