Rólunk - Winehub

Wine connects.

 

Abben a szemléletben hoztuk létre nemzetközi szinten is egyedülálló borközpontunkat, hogy a borozás és a borvilág minden szereplőjét összeköthessük kötöttségek nélkül, számtalan – eddig még nem látott – előnnyel.

 

A Winehub több, mint egy webshop és ugyanúgy több, mint egy borközpont.
A Winehub túlmutat a fizikai és online tér keretein.
Kiemelt szereplőkként tekintünk a hazai és nemtezköti borászatokra hiszen olyan konstrukciót és megoldásokat kínálunk nekik, amit senki más az országban. Velük együtt szeretnénk maradandó élményt nyújtani a fogyasztóknak, így természetesnek vesszük, hogy nem üzletfeleknek, hanem kooperatívan együttműködő partnerekként tekintünk egymásra.

 

Számtalan olyan szolgáltatást nyújtunk nekik, melyet senki más a magyar borpiacon: nagykereskedő partnerek vagyunk, de borközpontunkban kóstolótermeket, tárgyalókat és kiemelt értékesítési helyeket is kínálunk nekik. Webshopunk is más felfogással működik, mint az eddigi webshopok Magyarországon: a borászokkal közösen határozzuk meg a szortimentet, az akciókat, az árakat és közösen dolgozzuk ki a promóciók részleteit is.

 

Ugyanígy megkülönböztető figyelmet fordítunk a borfogyasztó közösségre.
Sokkal többet kínálunk számukra, – Számotokra –, mint egy online és offline bortér.
Borboltunk és webshopunk mellett folyamatos képzésekkel, kurzusokkal, kóstolóeseményekkel, kóstolótermekkel, izgalmas közösségi térrel készülünk Nektek.
Bistro éttermünk és fine dining éttermünk a gasztronómia minden ága iránt érdeklődők számára rengeteg finomságot tartogat.

 

Egy intenzíven pezsgő, élettel teli teret kínálunk Nektek, ahol minden borral, és egyéb alkoholkülönlegességekkel kapcsolatos terméket, információt, élményt megtalálhattok, kötetlen, barátságos környezetben – legyen szó akár egy grandiózus kóstolóeseményről, akár egy szürke hétköznap munka utáni baráti borozásáról.

 

Nem véletlenül valljuk: a bor összeköt.