A világpiaci trendek folyamatosan formálják a kínálatot. Ezt figyelmen kívül hagyni, badarság lenne. Persze a ló másik oldalára sem érdemes átesni, és feladni akár több évszázados hagyományokat. Ezt az izgalmas témát szeretnénk körbejárni a kóstoló során, persze olyan egyedi borokkal, amelyek ma a figyelem középpontjában vannak.
Borsor:
- UBY sauvignon blanc – alkoholmentes
- Haraszthy Naturel Sbl.
- Hans Grey Sauvignon blanc
- Steigler Pet-nat PN
- Szekretár Unfiltered Kadarka
- Zelna BIO Berekszél Olaszrizling
- Gróf Degenfeld Tokaji Organikus Hárslevelű 2022
- Haraszthy Clone Selection PN #115
Dátum: 2025. augusztus 28. (csütörtök) 18:00-20:00
Helyszín: Winehub Borközpont (1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41.) Kóstoló terem
Jegyek: 8.490 Ft
Parkolás: ingyenes
A kóstolón való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött. Javasoljuk, hogy időben váltsd meg a jegyed, nehogy lemaradj az eseményről!
A borkóstolás prémium Spiegelau poharakból történik.Az este folyamán lehetőséget biztosítunk vendégeinknek Cut&Barrel éttermünk (Michelin guide 2024) házi specialitásának* megvásárlására.
*A Cut&Barrel Charcuterie egy frissen készült hidegtál az étterem saját készítésű felvágottjaiból, házi kenyérválogatással tálalva, helyi alapanyagokból és tradicionális recept alapján elkészítve.
A rendezvényen kép és hangfelvétel készül. A szervező a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult az érintettről készített és készült kép- és/vagy hangfelvétel és megjelenítés hasznosítására marketing célból. A változtatás jogát fenntartjuk.