Champagne vacsora Tüű Péterrel
Dátum: december 7. (18:00-22:00)
Helyszín: Cut & Barrel Salumeria and Vineria. 1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43.
Menü:
- Devaux Grande Réserve Magnum – Coxinha
- Devaux Ultra „D” Extra Brut – frissen szeletelt Prosciutto és Coppa
- Jacquart Blanc de Blancs 2016 – fésűkagyló, kaviár, óceáni panna cotta, puffasztott rizs
- Jacquart Alpha 2014 – osztriga tempura, hínár, klorofill mártás
- Jacquart Signature Rosé – sült kacsamell, portói és szeder mártás, karfiol, cékla
+ petits fours
Fantastic Champagne dinner with WSG graduate champagne expert Péter Tüű!
Date: December 7 (18:00-22:00)
1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41-43.
Menu:
- Devaux Grande Réserve Magnum – Coxinha
- Devaux Ultra „D” Extra Brut – freshly sliced Prosciutto and Coppa
- Jacquart Blanc de Blancs 2016 – Scallops, caviar, ocean panna cotta, puffed rice
- Jacquart Signature Rosé – Roasted duck breast, Port & blackberry sauce, cauliflower, beetroot
- Jacquart Alpha 2014 – Oyster tempura, seaweed and chlorophyll sauce
- + petit four