Ice Wine Jégbor BIO 2018
1. Berliner Wine Trophy 2021 – GRAND GOLD
2. RKK Borum 2019 – GOLD
3. Azsia Wine Trophy 2022 – GOLD
Köszönhetően, a csúcsmodern technológiának, a szőlő feldolgozása -3°C -on történt, ennek köszönhetően egy kiemelkedő minőségű bor került a palackba, melynek illata, mint a friss szőlőlé, viszont komplexitása büszkén öregbiti a tokaji borok hírnevét. Az összes fő szőlő fajtát felhasználtunk és ezzel a kombinációval egy olyan kiemelkedő struktúrájú bort sikerült készíteni, amely tökéletesen megmutatja, hogy mire is képes a tokaji borvidék mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül.
Thanks to modern equipment, the temperature of the grapes was kept below -3 ° C during the whole processing. So we had a really outstanding wine that smells like fresh
grape juice and tastes like most complex sweet wines that really make the Tokaj wine region famous. We have used all the main grape varieties of Tokaj this way we achieved one of a kind aroma strukture in the wine and created a perfect exemple what Tokaj wine region is capable of truly by is own without additives in the wine.