Bevezetés a fehérborok világába
Jegyek: 8990 Ft
– Haraszthy: Sauvignon Blanc 2024 (Etyek-Buda)
– Petrányi: Olaszrizling Classic 2023 (Balatonfüred-Csopak)
– Nyilas: Prémium Chardonnay 2020 (Mátra)
– Fehérvári: Nagy-Somlói Juhfark “Grand Reserve” 2021 (Somló)
– Kincsem Kastély Szőlőbirtok: Furmint 2018 (Tokaj)
A borkóstolás prémium Spiegelau poharakból történik.
Az este folyamán lehetőséget biztosítunk vendégeinknek Cut&Barrel éttermünk (Michelin guide 2024) házi specialitásának* megvásárlására.
*A Cut&Barrel Charcuterie egy frissen készült hidegtál az étterem saját készítésű felvágottjaiból, házi kenyérválogatással tálalva, helyi alapanyagokból és tradicionális recept alapján elkészítve.
A rendezvényen kép és hangfelvétel készül. A szervező a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult az érintettről készített és készült kép- és/vagy hangfelvétel és megjelenítés hasznosítására marketing célból.
More wines from the cellar
No product found