Coravin

Wine region
Territory
Grape varieties
Vineyards
Talaj
Wine making

Ne dobd ki a legfinomabb borodat, ha nem fogyott el időben! A Coravin eszközökkel a kinyitott bor akár még 2 év után is az eredeti minőségében szervírozható, mivel az egyedi technológiának köszönhetően a palack nem kap levegőt egy-egy kitöltésnél. A Coravin tű a dugón keresztül szívja ki a bort, ezért az üveget nem kell megbontani, ahhoz, hogy a bort megkóstoljuk.
A Coravin borkonzerváló nyitó egy üreges tűt használ, amelyet a dugón keresztül dugnak be, és a palackot argongázzal töltik fel, hogy nyomás alá helyezzék, a bort pedig a tűn keresztül töltik ki. Amikor a tűt eltávolítják a dugóból, a dugó újra lezárul, megvédve a bort az oxidációtól, és érintetlenül hagyva a maradék bort. A nyitót az éttermek, a borkereskedők és a borkritikusok széles körben elfogadták, mivel lehetővé teszi, hogy egy palackból csak egy pohárral kóstoljanak anélkül, hogy aztán azonnal ki kellene azt inni.

Related products

Also check out more related products

No product found