Labastide Dauzac

Borvidék
Terület
Bordeaux
Szőlőfajták
Merlot, cabernet sauvignon
Dűlők
Talaj
Kavicsos dombtetők, túlnyomórészt agyagosak
Borkészítés
Borkészítés Fermentáció rozsdamentes acél, szabályozott hőmérsékletű kádban. Erjedési hőmérséklet: 28°C

A Dauzac, egy 49 hektáros, a torkolattól 350 méterre fekvő dűlő. A Dauzac terroirja valóban jellegzetes, egy mély kavicsgerincből álló, geológiai erezetű, csak erre a dűlőre jellemző mély kavicsgerincből áll. A titok természetesen abban rejlik, hogy a különböző parcellákon és az évjárat jellegzetességeinek megfelelően megértsük és a lehető legjobban kihasználjuk ezt a terroirt. Ez a szigorú szelekciós folyamat sokféle, figyelemre méltó minőségi potenciállal rendelkező bort eredményez.

Kapcsolódó termékek

Nézz körül a további kapcsolódó termékek között is