Coravin

Borvidék
Terület
Szőlőfajták
Dűlők
Talaj
Borkészítés

Ne dobd ki a legfinomabb borodat, ha nem fogyott el időben! A Coravin eszközökkel a kinyitott bor akár még 2 év után is az eredeti minőségében szervírozható, mivel az egyedi technológiának köszönhetően a palack nem kap levegőt egy-egy kitöltésnél. A Coravin tű a dugón keresztül szívja ki a bort, ezért az üveget nem kell megbontani, ahhoz, hogy a bort megkóstoljuk.
A Coravin borkonzerváló nyitó egy üreges tűt használ, amelyet a dugón keresztül dugnak be, és a palackot argongázzal töltik fel, hogy nyomás alá helyezzék, a bort pedig a tűn keresztül töltik ki. Amikor a tűt eltávolítják a dugóból, a dugó újra lezárul, megvédve a bort az oxidációtól, és érintetlenül hagyva a maradék bort. A nyitót az éttermek, a borkereskedők és a borkritikusok széles körben elfogadták, mivel lehetővé teszi, hogy egy palackból csak egy pohárral kóstoljanak anélkül, hogy aztán azonnal ki kellene azt inni.

Kapcsolódó termékek

Nézz körül a további kapcsolódó termékek között is

Nem található termék