Bodegas Gallegas

Borvidék
Terület
Galicia
Szőlőfajták
Albarino, Mencia
Dűlők
Talaj
agyagos-homokos talaj
Borkészítés
Reduktív és hordós borkészítés egyaránt.

Több mint 50 évvel ezelőtt Manuel Vázquez, egy kis pincészeten keresztül kezdte meg a bor értékesítését. A Bodegas Gallegas apró léptekben, de annál nagyobb lelkesedéssel indult.
A jó bor készítéséhez három dologra van szükség: munkára, szeretetre és érzelmekre. 50 éve élnek ezzel a filozófiával.
Borospincéikben, melyek Galíciában (Ribeira Sacra, Rías Baixas, Ribeiro) találhatók, a legmodernebb szőlészet- és borkészítési technikákat alkalmazzák a boraik előállításához. A földük és szőlőültetvényeik legjobb szőlőit válogatják ki.