Zichy Anna

Borvidék
Terület
30 ha
Szőlőfajták
Furmint, Muskotály, Tramini
Dűlők
Mád (Furmint) Tarcal (Muskotály) és Sárospatak (Tramini)
Talaj
Kötött talaj riolittufa alapkőzeten, löszös barna erdőtalaj.
Borkészítés
Methode traditionelle, reduktív technológia.

A tokaji borvidék legszebb dűlőiben található 30 hektáros szőlőbirtok egy valódi családi vállalkozás: a pezsgőkészítést 2019-ben kezdték, ekkor indították útjára a ZICHY ANNA brandet, amely alapvetően pezsgőkre épül, de – tokajiak lévén – természetesen készítenek furmint bort és tokaji aszút is.
De miért éppen pezsgő? A pezsgő része a családjuk mindennapjainak, és nem csak a munkájuk miatt: ők maguk is szeretik a pezsgőt, a társaságot, az elegancia és a könnyedség keveredését, amit a termékeik is hordoznak. Céljuk, hogy elérjék azokat az embereket, akik keresik a jó társaságot, a színvonalas programokat, a különleges megjelenést és a környezetet – akik maguk is pezsegnek, és minőségben gondolkodnak.

Kapcsolódó termékek

Nézz körül a további kapcsolódó termékek között is