Baldoria

Borvidék
Terület
Szőlőfajták
Chardonnay, Nebbiolo
Dűlők
Talaj
Borkészítés

Egyszer régen három barát találkozott egy kis piros ajtó mögött Párizsban. Beszélgettek az életről és a lelkesedésről, és csalódottságuknak adtak hangot a jó kézműves termelés elérhetetlensége miatt. Miért nem állítanak elő saját szeszes italokat, és tegyék mindenki számára elérhetővé? Izgalmas kiindulópontként a vermut jelent meg, így Olaszországba vették az irányt, hogy partnert találjanak. Három barátból öt lett. Ültettek ürömöt és fűszernövényeket; elmentek jó bort keresni, és kísérletezni kezdtek. Kevertek, kóstoltak, javítgattak és még kóstolgattak, mígnem egy csodálatos italra leltek. Baldoria megszületett!

Vermut Dry
A könnyed és fűszeres zsálya, rozmaring és gyömbér jegyeivel a Baldoria Dry-t arra hozták létre, hogy játsszon, felerősítse és száraz, friss alapot adjon bárminek, amit a poharába tesz. Ennek ellenére ne becsülje alá annak örömét, hogy önmagában, hűtve vagy jégen iszik belőle.

Vermut Rosso
Ha kéznél tart egy vermutot, készítse el Rosso-t. A fehér Chardonnay és vörös Nebbiolo szőlőből készült Baldoria Rosso a frissen keserű, gyógynövényes kakukkfű és a nyári sós illatokat épp elég édes piros gyümölccsel és narancshéjjal egyensúlyozza ki, hogy önmagában is komplex ital legyen.

Kapcsolódó termékek

Nézz körül a további kapcsolódó termékek között is

Nem található termék